Januar 2015 Den nye version af lanparty.dk gik live i Januar 2015, artikler og andet er konverteret med, så denne side er til for de nostalgiske. (Læs mere)
Dato  Navn  Pris  Sted  Plads 
SKJUL LAN-LISTEN
For at kunne tilføje et Lanparty, en Lanklub, nyheder eller billeder skal du blot oprette en bruger og logge ind...

Lan.Pics

Uploadet af: Redhack
Dato: 21/12-04

 Arkiv...
Få en lan liste på din side.

Mini.Lan.Liste

Kunne du tænke dig en lanliste på din egen side? Så har vi løsningen.
Læs mere her...
Vær med i vores bannerservice

Lan.Banner

Speak up - and be heard! Benyt lanparty.dk's bannerservice.
Læs mere her...
Brugernavn
Adgangskode
Log ind   Klik her hvis du ønsker og benytte dig af autologin fremover.
 Glemt adgangskode?
 Opret ny bruger
FAQ

LANPARTY.DK

LANPARTY.DK er en frivillig organisation som søger at skabe et fælles samlingssted for hele Danmarks netværkstræf folkefærd.

Siten beskæftiger sig som hovedemne med lanparties (Lokale netværksparties) og vil søge at overskueliggøre det store udbud af sådanne parties som findes rundt om i landet. Sitet vil indeholde nemme og overskuelige party-lister som kan sorteres på en række måder (efter landsdel, antal deltagere, osv.). Desuden vil der være en party-review-funktion der vil gøre det nemt for partydeltagere at reviewe et afholdt party.

Derudover vil sitet også fungere som ressource-central for lanparty-forlkefærdet, dvs. at der løbende vil blive tilføjet mere eller mindre lanparty relaterede artikler og guides til siten om alt fra tildeling af statisk IP og opsætning af DNS servere. Også guides til at sætte spilservere og lignende op vil blive lagt på sitet. Alt sammen ting der vil gøre det lettere for os danskere at finde svar på lige det vi mangler til et lanparty. Det hele samlet under et tag!

Lanparty.Teamet

Jan Hebnes

 Nick: Angel
 Mail: angel[1]lanparty.dk
 Website: jan.hebnes.dk
 Quote: "Har du ikke hørt om tribes2 ?!"
 Beskrivelse: Total lækker og ledig... frem til sommeren 2008 ! Nu er jeg bare lækker >:)

Thomas René Sidor

 Nick: McByte
 Mail: mcbyte[1]lanparty.dk
 Website: www.mcbyte.dk
 Quote: I Don't Suffer From Insanety - I Enjoy Every Moment Of It...
 Beskrivelse: (Skrevet i 2005) Jeg studerer pt. datalogi og polit ved Københavns Universitet. Derudover arbejder jeg som NMC Operator i GlobalConnect A/S for at have råd til lidt mere end huslejen :) Er bosiddende i Trekroner lige uden for Roskilde - og sidder som formand i afdelingbestyrelsen for mit boligkompleks.

Christian Holm

 Nick: Bamsi
 Mail: bamsi[1]lanparty.dk


Michael Yde

 Nick: Yde
 Mail: yde@lanparty.dk


Lanparty.Historien

V1

(1999.xx.xx) - Her er den så - det det hele startede med. Vores helt egen lille party-wall som sener udviklede sig til hvad lanparty.dk er idag.

V2

(2001.05.20 - 2001.08.08) - Dette er så sitet i sin oprindelige officielt offentlige udgave - under udvikling. Lanparty-farven er fundet, og logoet på plads - det som har fulgt og vil følge os gennem hele udviklingen.
(2001.08.08 - 2002) - Så er første offentlige udgave af lanparty.dk endelig færdig. På det tidspunkt havde vi også et simpelt forum, men grundet manglende interesse derfor blev det med tiden udfaset. Vi er også igang med at udvikle en ny afdeling til lanparty.dk, nemlig tech.lanparty.dk som skal omhandle alt de tekniske dele vedrørende netwærk. Sektionen blev dog aldrig udviklet færdig og istedet arbejde på et redesign og omstrukturering af det oprindelige site.


V3

(2002 - 2004.04.06) - Dette er så lanparty.dk i version 3 Flere og flere fik større skærme, en rigtig flot version af siden, med mange features og der blev skrevet mange artikler i perioden.

V4

(2004 - 09.01.2015) Layout version 4 - Her er især lagt vægt på services og simpel funktionalitet som ikke kræver megen vedligeholdelse. Som har kørt frem til 09.01.2015 hvor denne version af platformen gik på pension på museum.lanparty.dk og en nye platform, udviklet fra bunden, er kørt i stilling af nye kræfter, som gerne ville køre sitet videre i den samme ånd.


Lanparty.Credits 1999-2015:

 Angel [Jan Hebnes] - Kode, Server og Fejl
 Bamsi [Christian Holm] - Kode, Fejl og Billeddatabase
 McByte [Thomas René Sidor] - Grafik, Layout, Brugervenlighed, PR, Support og Andet
 Yde [Michael Yde] - PR-medarbejder i Jylland
Spørgsmål, ris eller ros vedrørende de respektive emner kan sendes til den ansvarlige.


  Vis counters og stats...