Januar 2015 Den nye version af lanparty.dk gik live i Januar 2015, artikler og andet er konverteret med, så denne side er til for de nostalgiske. (Læs mere)
Dato  Navn  Pris  Sted  Plads 
SKJUL LAN-LISTEN
For at kunne tilføje et Lanparty, en Lanklub, nyheder eller billeder skal du blot oprette en bruger og logge ind...

Lan.Pics

Uploadet af: Redhack
Dato: 21/12-04

 Arkiv...
Få en lan liste på din side.

Mini.Lan.Liste

Kunne du tænke dig en lanliste på din egen side? Så har vi løsningen.
Læs mere her...
Vær med i vores bannerservice

Lan.Banner

Speak up - and be heard! Benyt lanparty.dk's bannerservice.
Læs mere her...
Brugernavn
Adgangskode
Log ind   Klik her hvis du ønsker og benytte dig af autologin fremover.
 Glemt adgangskode?
 Opret ny bruger
FAQ

Lan.Services

Vi har nu en række services at tilbyde - disse services gør det muligt at vise lanparty.dk indhold på din egen side. Tag et kig på mulighederne nedenunder og hvis du har mere specielle ønsker omkring formatet eller sorteringen så sig endelig til.

Lan.Scanner

Hvis du har dit party tilføjet til Lan.Listen så har du nu mulighed for at få opdateret visse data automatisk. Læs mere om format og muligheder her.

Lan.RSS

Hvis du kender til RSS feeds - og gerne vil have mulighed for at få lanparty.dk's nyheder gennem en sådanne, så er det ligepræcis hvad du har mulighed for her: RSS Feed

Lan.Banner

Når man tilføjer et Lan.Event har du yderligere mulighed for at uploade et tilhørende banner. Dette banner vil i første omgang vist i toppen af vores side, men med et simpelt javascript er det også muligt at få det din egen side. Tilføj blot det i rammen skrevne, til jeres kildekode.
<script type="text/javascript"
src="http://lanparty.dk/services/banner/"></script>


Lan.Mini.List Xml

Lan.Listen med de 20 næstkommende lan's. Dette er vores eget XML format som du har mulighed for at parse og derved have Lan.Listen på din egen side.
Dette blev oprindeligt lavet i forbindeles med et plug-in til Samurize som han kentes her: xml/samurize/GetLanpartyDKlist_v1.00.zip - se Readme.txt for mere info.Lan.Mini.List Javascript

Tilføjes som javascript include, ønsker man sin eget format på output sætter man bare en template parameter på stien, har man behov for en mindre liste kan det klares med limit. Bruger du servicen og er glad for det så sende endelig en melding til angel@lanparty.dk. vi sætter altid pris på input og er glade for at vide at folk benytter servicene.

template felt muligheder: _landate_ _lanname_ _lanurl_ _lanlocation_ _lanprice_ _lanseats_ _lanid_
Bemærk at indholdet skal være UrlEncoded

limit kan sættes hvis man har behov for at begrænse listen til mindre en 20 som er standard.

Eksempel:
<table align="center" border="1"><script type="text/javascript" src="http://lanparty.dk/services/javascript/?limit=5&amp;template=<_%=Server.UrlEncode("<tr><td>_landate_</td><td><a href=""_lanurl_"">_lanname_</a></td></tr>") %_>"></script> </table>

Lan.WebService

Vi har også en vaskeægte WebService som gør det muligt at kodemæssigt benytte lan oversigten.
Hvis du ønsker at implimentere den bedes du tage kontakt til Angel på angel@lanparty.dk.

Krav for at benytte Lanparty Services

Det eneste vi kræver for at du kan få lov til at benytte lanparty.dk's services er at, hvis du har en meget trafiktung side, da skal du sørge for at lave en løsning der casher det fra lanparty.dk hentede - sådan at du belaster vores server mindst muligt. Hvis du savner inspiration til hvordan du kan implimentere en cachet løsning så hiv fat i Angel.


  Vis counters og stats...