Januar 2015 Den nye version af lanparty.dk gik live i Januar 2015, artikler og andet er konverteret med, så denne side er til for de nostalgiske. (Læs mere)
Dato  Navn  Pris  Sted  Plads 
SKJUL LAN-LISTEN
For at kunne tilføje et Lanparty, en Lanklub, nyheder eller billeder skal du blot oprette en bruger og logge ind...

Lan.Pics

Uploadet af: Redhack
Dato: 21/12-04

 Arkiv...
Få en lan liste på din side.

Mini.Lan.Liste

Kunne du tænke dig en lanliste på din egen side? Så har vi løsningen.
Læs mere her...
Vær med i vores bannerservice

Lan.Banner

Speak up - and be heard! Benyt lanparty.dk's bannerservice.
Læs mere her...
Brugernavn
Adgangskode
Log ind   Klik her hvis du ønsker og benytte dig af autologin fremover.
 Glemt adgangskode?
 Opret ny bruger
FAQ

Utilities

 • INTERCOM
  Til alle InterCom kræves der full-duplex lydkort for at kunne få fuld glæde af dem. Alle dem her kører på directX driverne, og det betyder at du skal husk at bruge den rigtig lydkort enhed inde i de spil du kører. Så du ikke kommer til at vælge overskyggende "enheder". (de er alle gratis)

  • Team Speak
   Klarer store mængder af folk. I TeamSound kommer lydende efter hinanden, i TeamSpeak kan de finde på at komme oven i hinanden, mere uforståeligt men mere realtime.


  • Ventrilo
   Et kommercielt produkt som kan det samme som TeamSpeak.


  • RogerWilco
   RogerWilco var en af de første på banen. Den klassiske og nok mest udbredte. Du kan sagtens nøjes med klienten for at lave kanaler men du kan også benytte basestation for at lave en permanent kanal (til lan server f.eks hold1 kanal hold2 kanal)


  • SideWinder Game Voice Share 1.5
   Softwaren til Microsofts SideWinder Game Commander joystick, i gratis version... The chat-only version of the Game Voice software is FREE and has NO TIME LIMIT


  • TeamSound
   Her er så et meget robust styk software der virkeligt henvender sig til HardCore Gameren, man kan selvfølgeligt connecte til flere kanaler og ha Genvejs taster til kanal skift inde i spillet. Meget fornemt og optimeret
 • ServerWatch/GameSearch
  til lan har jeg selv (Angel) haft rigtig meget glæde af Kali. Jeg har så også oplevet at den er lidt upraktisk til de helt store netværk (kan i sige TheParty ) pga den store trafik der bliver dannet af at den sender ud til alle og tjekker om der bliver kørt spil. Der har GameSpy en anden løsning med en "fælles" gameserver som spillene bliver registreret på, men der er jo noget opsætning forbundet med det...såå.

  • All Seeing Eye
   ASE er mest til online, den er skide effektiv, og den er så lækker at jeg faktiskt har købt en livstids licens til 30$ ( 210,-dkk ).
   Den gør det muligt at følge med i hvor ens buddies er, uafhængigt af hvilket spil det drejer sig om og hvilken server de er på, den understøtter langt de fleste spil, og som jeg ser det er den en den standard i fremtiden.
   Den er lavet så der findes et par pingere rundt omkring i verden, dem bruger man så til at modtag server informationer fra, det er så disse pingere, der sørger for at holde styre på ens buddies. Der er desuden en omfattende filter algorithme så man hurtigt og nemt kan finde netop de servere man vil spille på. Og husk, alt dette uden at skulle gå ind i spillet. Når man vil spille på en server så dobbelt klikker man bare.
   I den uregistreret version er der kun mulighed for 5 buddies.


  • Xfire
   • Friend Tracker & Server Browser
   • Instant Messaging While You Play
   • File Download System
   • Built-In Stats Tracking
   • Play with People You Know  • GameSpy
   Den nok mest kendte i rækken. Kan rigtig meget, rigtigt hurtigt. Koster 20 $ at registrer en full version, denne giver adgang til fremtidige opgraderinger, engangs licens. Virker meget Kommerciel, 20$  • Kali
   Et godt alternativ til GameSpy, koster sjovt nok også 30 $ for en livstids licens. Det er nok et spørgsmål om religion, hvilken man vælger af de to, de prøver jo altid at efterligne den andens nye featues. Er ikke så kommerciel, men så heller ikke så _hel_. hvis man kan sige det. Uden Registrering virker den kun i 15 minuter. Det ser desværre ud til at den har talte dage..
  Vis counters og stats...